Happy Feet zwemmersexceem schimmels 100 ml

Zwemmerseczeem en schimmels verdwijnen als sneeuw voor de zon door deze huidverzorgende hand- en voetcrème. Met Bonenkruid en Zonneroosje voor een huid in balans en vrij van zorgen.

Twee maal per dag aanbrengen op de te behandelende plaatsen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Enkel uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij baby’s en kinderen onder 6 jaar, Tijdens de zwangerschap, op een gevoelige of beschadigde huid. Geen langdurig gebruik.

In onze producten zit het beste van Moeder Natuur. Toch is het mogelijk dat je huid reageert op één van deze ingrediënten. Ook als een ingrediënt 100 % natuurlijk en zuiver is, wil dat nog niet zeggen dat het ook voor iedereen geschikt is. Twijfel je of een product geschikt is voor jou? Vraag een tester en breng een beetje van het product aan op de binnenkant van je arm.

Ingrediënten:
aqua, simmondsia chinensis seed oil*,cannabis saEva seed oil*, cocos nucifera oil*,butyrospermumparkii buTer,polyglycéryl-6-diréarate,glycerin, xanthan gum, cera alba, phenoxyethanol *bio=controle cerEsys be-bio01 99% NATURAL, Hydrolat Ciste BIO, Melaleuca Alternifolia BIO, Melaleuca Quinquenervia BIO, Satureja Montana BIO, Crab Apple.
Inhoud:

logoHeidi Smets
J. Vanzeerstraat 59, 3290 Deurne-Diest
tel: +32 496 061 767

Opleidingen en diploma's