Cynnamon Feet Wratten 100 ml

Wratten zowel op handen voeten bestrijden met de essentiële olie van Kaneel, Tijm en Theeboom. Deze crème voelt zacht aan en verzorgt de huid tot in de puntjes.

Twee maal per dag aanbrengen op de te behandelen plaatsen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren. Enkel uitwendig gebruik. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap, bij baby’s, kinderen onder 6 jaar, op een beschadigde of gevoelige huid.

In onze producten zit het beste van Moeder Natuur. Toch is het mogelijk dat je huid reageert op één van deze ingrediënten. Ook als een ingrediënt 100 % natuurlijk en zuiver is, wil dat nog niet zeggen dat het ook voor iedereen geschikt is. Twijfel je of een product geschikt is voor jou? Vraag een tester en breng een beetje van het product aan op de binnenkant van je arm.

Ingrediënten:
aqua, simmondsia chinensis seed oil*,cannabis sa6va seed oil*, cocos nucifera oil*,butyrospermumparkii bu%er,polyglycéryl-6-diréarate,glycerin, xanthan gum, cera alba, phenoxyethanol *bio=controle cer6sys be-bio01 99% NATURAL, Hydrolat Thym thujanol BIO, Melaleuca Alternifolia BIO, Cinnam. Verum BIO, Thym Vulg.linalol. BIO, Crab Apple.
Inhoud:

logoHeidi Smets
J. Vanzeerstraat 59, 3290 Deurne-Diest
tel: +32 496 061 767

Opleidingen en diploma's