Access Consciousness ®

Access Bars ®


Acces Consciousness® zijn energetische behandelingen op het hoofd en het lichaam.

Access Bars®: dit zijn 32 punten op het hoofd waarvan elk punt staat voor een thema dat correspondeert met een vastgezette overtuiging die opgeslagen zit in ons brein. 

Deze punten staan in verbinding met energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten elektromagnetische lading van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën, beslissingen, die je ooit hebt genomen, over wat dan ook.

Door het zachtjes vasthouden van deze punten komt er een energiestroom op gang. 

De vastgezette overtuigingen die ons beperken om voluit te leven worden hierbij verwijderd.

Vergelijk het met een reset van de harde schijf van je computer.

De bars geven je de mogelijkheid om los te laten wat je niet meer nodig hebt zoals gedachten, angst, stress, ideeën over gezondheid, geld, relaties, etc…

Je wordt helderder in het hoofd, nieuwe ideeën, keuzes en ervaringen krijgen weer ruimte om vrij te stromen.

Energetische facelift®: dit is een lichaamsproces van Acces Consiousness® waarbij vastgezette energieën die te maken hebben met veroudering, verdwijnen. 

Negatieve ervaringen, trauma’s kan je aflezen op het gezicht, het stralen is weg, er zijn rimpels en verzakking van de huid te zien.

Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De energetische facelift zorgt voor ontlading van de cellen en moleculen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende en energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De energetische facelift wordt op het gezicht gegeven maar het is een bodyproces dat heel het lichaam meeneemt en als het ware het ganse lichaam lift.

Het revitaliseert en verjongt de cellen van binnen uit. Het vermindert de effecten van veroudering zoals rimpels en lijntjes.

Het kan littekens vervagen en genezen.

Access Bars® 60’: € 55,00
Energetische facelift®: 60’: € 55,00
logoHeidi Smets
J. Vanzeerstraat 59, 3290 Deurne-Diest
tel: +32 496 061 767

Opleidingen en diploma's